PerfecteKat.nl bestaat 4 jaar! – Dromen kunnen uitkomen! + WINACTIE!

4 jarig

Afgelopen maart ben ik alweer 4 jaar kattentrimster! Ik wil hierbij een motiverende blog schrijven, want je kunt alles bereiken wat je maar wilt.  Oepsie! Ik was door de hele Corona crisis bijna mijn 4 jarig jubileum vergeten! Maar wat vliegt de tijd en wat ben ik blij dat ik nog steeds kan trimmen tijdens deze vervelende tijden. Jarenlang heb ik de eindjes aan elkaar moeten knopen, zat regelmatig zonder werk, wist niet wat ik aan …Lees meer »

NIEUW!!! PerfecteKat.nl Speeltubes – Review en NU verkrijgbaar in mijn webshop!

Speeltubes

Ken je de speeltubes voor katten al? Nee? Dan gaat daar nu verandering in komen! Dankzij mijn fulltime baan als kattentrimster, kom ik bij heel erg veel katten in aanraking. Dit is voor mij ideaal om nieuwe speeltjes te laten testen, die wellicht leuk zijn voor mijn webshop. Zo is het ook gegaan met de PerfecteKat.nl Valeriaan en Kattenkruid knuffels. En nu hebben heeeeel veel trimkatten de PerfecteKat.nl Speeltubes mogen testen! Lees hier mijn uitgebreide …Lees meer »

CORONA VIRUS UPDATE: Pop-Up trimsalon Almere-Haven, contactloos jouw kat trimmen!

pop-up

Met man en macht ben ik aan het kijken hoe ik toch mijn werkzaamheden veilig kan voortzetten tijdens deze Corona crisis. Wellicht heb je mijn eerdere bericht al gelezen over mijn veiligheidsmaatregelen die ik heb ingesteld met het Corona virus. Aangezien ik voornamelijk katten help met vachtproblemen, zoals klitten/vervilting, wil ik deze katten niet te lang laten wachten op een trimbehandeling. Echter moet dit natuurlijk wel onder veilige omstandigheden gebeuren waar zowel de eigenaar, als …Lees meer »

Corona virus en mijn trimwerkzaamheden?

Corona

Uiteraard neem ik ook het Corona virus en de maatregelen hierin serieus. Deze blog zal ik waar nodig elke keer updaten. Ik werk altijd al onder strikte hygiëne. Hier kun je daar een uitgebreid artikel over vinden. Lees vooral deze blog over mijn maatregelen. CORONA VIRUS UPDATE 16-03-2020 Vanaf 23-03-2020 is het mogelijk om jouw kat contactloos te laten trimmen. Je kunt de kat komen brengen naar mijn huisadres in Almere-Haven, ik ontvang al sinds …Lees meer »

PerfecteKat.nl kattenknuffels met valeriaan of kattenkruid + VIDEO!

Knuffels

PerfecteKat.nl kattenknuffels. Het Perfecte speeltje voor jouw kat! Eindelijk mag ik het bekend maken! Ik ben er al een tijdje mee bezig, maar hier zijn ze dan! Mijn katten zijn gek op knuffeltjes, vooral als er een “luchtje aanzit!” En het zijn niet zomaar kattenknuffeltjes, het zijn knuffeltjes die refereren naar mijn logo. Maar nog belangrijker, gemaakt door mensen met een beperking. Dat maakt deze knuffeltjes vind ik nog bijzonderder. Onderaan deze blog vind je …Lees meer »

FAQ – Veelgestelde vragen aan PerfecteKat.nl kattentrimster

FAQ

FAQ? Dat betekent frequent Asked Qestions. Oftewel: veel gestelde vragen. Speciaal voor jou heb ik de vragen die ik het meest krijg, op een rijtje gezet! Hoewel ik zoveel mogelijk informatie probeer te verstrekken over mijn werkzaamheden als fulltime kattentrimster. Snap ik dat er soms nog vragen zijn. Hieronder vind je de vragen die ik het vaakst te horen krijg en de antwoorden daarop! FAQ 1: Hoe maak ik het beste een afspraak voor een …Lees meer »

Hygiëne? Wat doe ik om zo schoon mogelijk te werken?

hygiëne

Hygiëne is zeer belangrijk als je met meerdere dieren op een dag werkt. Je moet er toch niet aan denken dat je andere katten ziek maakt? Kattentrimmen is mijn fulltime job. Wat betekent dat ik vele tientallen katten per week help met de vachtverzorging. Hygiëne staat bij mij dus zeer hoog in het vaandel. Veel trimklanten staan niet eens stil bij hoeveel tijd ik na/voor een trimbehandeling besteed aan al mijn materialen schoonmaken, onderhouden en …Lees meer »

Dierenarts Vathorst Amersfoort – PerfecteKat.nl

Amersfoort Vathorst

Dierenarts Vathorst Amersfoort en PerfecteKat.nl is vanaf nu een team! Woon jij in Amersfoort en wil je jouw kat door mij laten trimmen? Dan kun je nu ook hier terecht! Groot nieuws! Vanaf nu is er een derde trimlocatie waar je jouw kat kunt laten trimmen! Vanaf 17 maart 2020 kat ik jouw kat eens per maand helpen bij dierenkliniek Vathorst te Amersfoort! Dierenkliniek Amersfoort Vathorst Deze moderne dierenkliniek behandelt huisdieren, waaronder katten. Ik kan …Lees meer »

Review: My Amazing Cat milieuvriendelijk kattenspeelgoed

My Amazing Cat

My Amazing Cat is een denkspel voor de kat en bovendien van mileuvriendelijke materialen gemaakt. Na een korte blogpauze wegens de feestdagen (heb je mijn laatste blog van 2019 gelezen?), is hier mijn eerste blog van 2020! En ik val 2020 binnen met een review. En wel over het My Amazing Cat denkspel. Dit is een bijzonder denkspel, want dit is een milieuvriendelijke versie. Nice! Matthijs Paling is de oprichter en bedenker van My Amazing …Lees meer »

Terugblik en mijn favorieten van 2019

2019

2019, wat een jaar! Al bijna 3,5 jaar ben ik kattentrimster, maar nu ruim een jaar fulltime.  Misschien hebben jullie mijn blog gelezen van afgelopen september. Daarin vertelde in dat ik over mijn leven voordat ik kattentrimster was. Over mijn struggles qua werk en hoe ik mijn weg naar mijn huidige baan heb bereikt. Maar aan het einde van het jaar wil ik toch even terugblikken naar mijn top 10 favorieten van 2019 en mijn …Lees meer »