PerfecteKat Journaal Januari 2023

Perfectekat

Hierbij weer het PerfecteKat Journaal van 2023 Speciaal voor jou heb ik weer de interessantste kattennieuwtjes verzameld van januari 2023. Bekijk hier de video! Bekijk hieronder de video waarin ik al het kattennieuws met je doorneem. Daarnaast kan ik met trots met je delen dat ik op dit moment van schrijven de 1000 abonnees heb gehaald! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Dan zou je mij heel erg suporten door dat even te …Lees meer »

De vernieuwde en verbeterde vachtverzorgingssets!

Katten kammen set

Wat blijft het bijzonder… om mijn vachtverzorgingssetjes mijn webshop uit te zien vliegen, naar catlovers uit heel Nederland! En nu zijn ze weer verbeterd en vernieuwd. Met onder andere een geweldig Perfectekat.nl opberg etui! Bekijk de video! In onderstaande video geef ik uitgebreid uitleg over de nieuwe verzorgingssetjes. En uiteraard is er weer een leuke winactie waarin je een setje kunt winnen. Doe je mee? De PerfecteKat.nl verzorgingssets Wil jij de vacht voor jouw kat …Lees meer »

PerfecteKat.nl Journaal december 2022

Vanaf nu zal ik je elke maand voorzien van kattennieuws! Deze maand staat weer vol met katten nieuwstjes wat de media heeft gehaald! Bekijk de video! Bekijk de video voor het laatste kattennieuws! Ook HIER te beluisteren op Spotify! Lees ook deze blogs! Is een kat erbij altijd een goed idee? PerfecteKatCast #2 Katje pesten op social media? PerfecteKatCast #1 Hoeveel kattenspullen heb ik in mijn salon? INCL VIDEO! HELP! Mijn kat verhaart verschrikkelijk! 10 …Lees meer »

Kattengedragsdeskundige José Dieker: Tips voor een katvriendelijk oud en nieuw.

Oud en nieuw, voor ons mensen altijd een gezellig feestje. Voor onze viervoeters is de jaarwisseling echter een avondje stress. Samen met kattengedragsdeskundige José Dieker heb ik wat handige tips op een rijtje gezet. Veel leesplezier en daarnaast wil ik jou en jouw kat(ten) een hele fijne kerst en spetterend 2019 wensen! Oud en nieuw tip tip 1: Snacks met CBD olie Je kunt je kat ondersteunen met stressreducerende snacks. Je shopt ze via mijn …Lees meer »

Kerstcadeautjes voor je kat! En Winactie!

Misschien heb je inmiddels al wat inkopen gedaan. Maar heb je ook al wat leuks gekocht voor je kat? Ik heb even wat toffe shoptips voor je! Bekijk de video! Hieronder kun je de video vinden met leuke shoptips. Ook kun je weer meedoen met een heeeeele vette winactie. Raad hoeveel bolletjes in de bak zitten… Lees ook deze blogs! Is een kat erbij altijd een goed idee? PerfecteKatCast #2 Katje pesten op social media? …Lees meer »

Reiki behandeling bij katten? Interview incl. video en WINACTIE!

reiki katten

Reiki bij katten? Ik liet een reiki behandeling uitvoeren bij mijn kat Jip. Ik vind het altijd interessant om open te staan voor ook alternatieve behandelingen en geneeswijze. Niet dat ik perse overal in geloof, maar ik ben wel nieuwsgierig. Marcel, de kattenkapper én reiki behandelaar. Marcel ken ik doordat hij zich aan gemeld had voor het Kattentrimkeurmerk Zo kwam ik op zijn website en zag ik dat hij reiki behandelingen aanbiedt. Wil je meer …Lees meer »

NIEUWE producten in de webshop!

Wow! Mijn webshop blijft zich uitbreiden met zeer gewilde kattenproducten! Graag stel ik je op de hoogte van alle nieuwe producten die ik heb toegevoegd! Spartel kreeft Deze kreeft is een absolute musthave. Gevuld met kattenkruid en hij spartelt. Makkelijk op te laden via een USB kabel. Shop ‘m hier voor €11,99 3 pluche speelbolletjes Lekker zacht en worden per 3 stuks verkocht. Je shop ze voor €2,95 HIER Muis met hanger voor deurkozijn Een …Lees meer »

PerfecteKat Journaal November 2022

Perfectekat Jouwrnaal

Vanaf nu zal ik je elke maand voorzien van kattennieuws! Deze maand staat weer vol met katten nieuwstjes wat de media heeft gehaald! Bekijk de video! Bekijk de video voor het laatste kattennieuws! Ook HIER te beluisteren op Spotify! Lees ook deze blogs! Is een kat erbij altijd een goed idee? PerfecteKatCast #2 Katje pesten op social media? PerfecteKatCast #1 Hoeveel kattenspullen heb ik in mijn salon? INCL VIDEO! HELP! Mijn kat verhaart verschrikkelijk! 10 …Lees meer »

Hoe werkt een seniorencheck? Kijk mee met de dierenarts!

Seniorencheck

Is mijn seniorkat Jip wel gezond? Graag neem ik je mee naar de dierenarts, waar ik een seniorencheck laat uitvoeren. Jaarlijks laat ik mijn katten nakijken door mijn dierenarts. Mijn oudste kat Jip is op dit moment van schrijven 14 jaar. Een echte senior dus. Bekijk de video! In deze video laat ik je zien hoe een seniorencheck met bloedonderzoek en bloeddruk meting in zijn werk gaat. Daarnaast heb ik een kort interview met dierenarts …Lees meer »

Katten Kerstpakket! Het cadeau voor jouw kat! + Winactie en video!

Katten kerstpakket

Al een paar maanden ben ik bezig met de voorbereidingen en nu mag ik jullie eindelijk het PerfecteKat.nl kerstpakket presenteren! Speciaal voor catlovers heb ik een selectie gemaakt met de meest populaire producten uit mijn webshop. Geef jij jouw kat dit leuke pakket cadeau? De waarde is meer dan € 40,00, en je shopt dit pakket voor slechts € 29,95! Cadeautjes en verrassingen! Het was nog best een klus om een selectie te maken. Want …Lees meer »