augustus

Mijn favorieten van de maand augustus – Shoptips, mustfollows en meer!

Wow! Augustus is voorbij gevlogen. Tijd voor een nieuwe blog met mijn favorieten van deze maand!
Een bijzondere maand voor mij, want vanaf 1 september heb ik mijn andere baan opgezegd en ga ik volledig zelfstandig aan het werk als fulltime kattentrimster!
Super spannend. Maar even terug naar deze blog: ik heb weer wat leuke favorieten voor jullie verzameld.

augustus

Augustus favoriet 1: Winactie PerfecteKat.nl verzorgingsset

Ik borduur gelijk maar even voort op het begin van deze blog. Per september ben ik dus fulltime kattentrimster. Een enorme spannende stap. Maar ik heb er zoveel vertrouwen in dat het goed komt en ik mijn bedrijf nu nog meer kan laten groeien. Een heerlijk gevoel om straks helemaal zelfstandig te zijn!
Aangezien ik dit wil vieren met jullie, evenals het bereiken van 600+ volgers op Facebook en 1000+ volgers op Instagram. Tijd voor een nieuwe winactie!

Ik geef maar liefst 3 keer een PerfecteKat.nl verzorgingsset weg. Echt super leuk als je mee doet aan deze winactie. Je hoeft alleen maar een berichtje achter te laten onder de post op Facebook of Instagram. Leuk als je mij via deze kanalen ook volgt!
augustus

Augustus favoriet 2: “Hier zijn huisdieren aanwezig” sticker

Laatst was ik bij één van mijn klanten en daar hing een waarschuwingssticker bij de voordeur. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn in huis en de hulpdiensten komen aan de deur, dan weten zij dat er huisdieren aanwezig zijn. WAT EEN TOP INITIATIEF!
Gelijk heb ik deze stickers besteld. Je koopt ze in een setje van 2 via de Sophia Vereeniging DOEN!
augustus

Augustus favoriet 3:Kiepraam beschermer

Wellicht hebben jullie ook afgelopen zomer meerdere verschrikkelijke foto’s en filmpjes voorbij zien komen van katten die vast kwamen te zitten in een kiepraam. Ik kon er niet naar kijken, wat een pijnlijke, verdrietige en onnodige dood. Voor letterlijk een paar euro kun je namelijk jouw kiepramen beveiligen en zorgen dat jouw kat dit leed wordt bespaard.
Te koop bij Zooplus, de zijpanelen of bovenpanelen shop je voor nog geen 4 euro.
augustus

Augustus fovoriet 4: Cat activity fun board

Een tijdje geleden schreef ik over dit voerspel al eens een review. Maar ik wil hem toch nog even onder de aandacht brengen. Hij wordt namelijk nog dagelijks gebruikt door mijn katten en ik ben van mening dat voerspellen (ook wel voedselverrijking genoemd), echt een aanrader is voor katten. Het gaat verveling tegen, zorgt voor extra lichaamsbeweging en stimuleert de kat om te spelen. TOP DING!
Je shopt ‘m bij Zooplus voor € 17,99
augustus

augustus

Augustus favoriet 5: Facebook pagina Huidadvies voor dieren

Dierenarts Kelly deelt op deze Facebookpagina haar kennis over huidproblemen bij huisdieren. Daarnaast kun je je inschrijven voor haar nieuwsbrief. Ik vind het altijd super interessant en leerzaam om haar berichten te lezen. Absolute tip dus om deze pagina te liken en te volgen.
augustus

Like PerfecteKat.nl op Facebook!


zooplus.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>