huisbezoeken

CORONA VIRUS UPDATE: Ik ga weer huisbezoeken doen!

Yes! Ik zal gelijk met de deur in huis vallen (haha leuk grapje): Ik ga weer huisbezoeken doen! Maar wel gedoseerd, onder bepaalde voorwaarden en er gaan wat dingen veranderen.
Corona is nog onder ons. Vanaf 1 augustus 2020 ga ik weer gedoseerd huisbezoeken uitvoeren. Echter zal ik dit beperkt aanbieden en vraag ik je aan een protocol te houden. Mijn voorkeur blijft dat je de kat naar mij toe brengt, ik heb namelijk maar liefst 5 locaties waar je de kat heen kunt brengen.

Bedenk ook of jij wel iemand over de vloer wilt hebben die bij 6 tot 8 huishouden op een dag langskomt. Waarom risico lopen als het niet nodig is?
Wegens Corona heb ik een tijdje geen huisbezoeken gedaan. Ik heb halsoverkop mijn logeerkamer omgebouwd tot trimsalon om toch katten te helpen met de vachten. Ik heb gelukkig geen contactberoep, dus hoe fijn is het dat ik zonder direct contact met de eigenaar de kat kan helpen?
Maar nu ga ik weer huisbezoeken doen, echter heb ik veel nieuwe inzichten gekregen dankzij de corona maatregelen en ga ik wat dingen veranderen! En dat lees je in deze blog!

Huisbezoeken bied ik aan onder voorbehoud van mogelijke Covid19 oplevingen. Ik houd het nieuws en RIVM adviezen nauwlettend in de gaten.

huisbezoeken

Iedere kat blijkt te vervoeren!

Er waren aardig wat mensen die flink wat weerstand gaven, want hun kat was immers niet te vervoeren! Dat zou teveel stress geven. Echter was het door corona niet anders. Als de kat vachtproblemen had, moest deze toch echt het mandje in en naar mij toe komen.

En wat blijkt? Eigenlijk is elke kat te vervoeren. Uiteraard onder de gebruikelijke stress (lees: kwijlen, een plasje/poepje hier en daar, een heerlijk miauw muziekje voor jou als eigenaar onderweg).

Door de 100den katten die ik heb mogen ontvangen tijdens de Corona crisis, heb ik als nieuw inzicht dat de stress bij katten snel zakt zodra ze het mandje uit zijn. Ik zie dan per minuut de ademhaling kalmeren en ze relaxen zienderogen.

De autorit vinden ze inderdaad niet grappig, maar elke kat kan dit dus ondergaan. Lees vooral deze tips om jouw kat stressvrijer te vervoeren.

Thuissalon

Toen ik mijn planning om moest gooien, want huisbezoeken waren ineens uitgesloten, bleek mijn logeer/rommelkamer de perfecte trimsalon om katten contactloos te ontvangen. De eigenaar mocht du niet bij de behandeling blijven. Wel maak ik altijd een filmpje voor het baasje met vachtverzorgingstips en hoe de behandeling verloopt. (Zie voorbeelden op mijn Facebookpagina)

Hier heb ik nog en nieuw inzicht opgedaan. Eerst was ik groot fan ervan dat de eigenaar erbij bleef. Maar inmiddels ben ik erachter gekomen dat ik heel fijn in mijn eentje katten kan trimmen.

Eigenaren zijn vaak erg nerveus en dat merkt een kat. Daarnaast willen ze mij helpen. Door pootjes vast te pakken of de hele tijd te aaien. Heel lief bedoeld, maar een kat zit hier vaak helemaal niet op te wachten en het zorgt voor alleen maar meer stress.

Daarnaast werk ik zoveel mogelijk zonder forceren en sowieso zonder dwangmiddelen. Ik heb dus niemand nodig die mij helpt. En zonder nerveuze eigenaar gaat het trimmen juist veel beter!

Ook heb ik katten ontvangen die ik normaal thuis trimde en op en vreemde locatie veel beter te behandelen waren. Ze zijn dan onder de indruk van de omgeving en geven zich makkelijker over aan de behandeling, dit scheelt stress!

Inmiddels heb ik de logeerkamer totaal omgebouwd als professionele trimsalon! Een gloednieuwe grote trimtafel, alles is geschilderd, zitje voor de eigenaar, een weegschaal (elke kat wordt gratis gewogen) displays met producten en met als klap op de vuurpijl: een airco!

Afspraken in mijn thuissalon zijn contactloos. Je kunt dus niet bij de behandeling blijven. Wel maak ik een uitgebreide video voor je met hoe de behandeling verloopt en geef ik vachtverzorgingstips!

Voordelen thuissalon:

  • Je komt niet met mij direct in contact, kat wordt afgegeven op de parkeerplaats. Na de behandeling breng ik deze weer terug naar de auto
  • Avond afspraken zijn mogelijk
  • Je krijgt korting als je de kat binnen 3 maanden weer brengt
  • Je ontvangt een persoonlijke video met tips en tricks
  • Je kat wordt GRATIS gewogen
  • Rustige omgeving waar katten uitzicht hebben naar buiten
  • Mogelijkheid om alle producten uit mijn webshop te shoppen!
    huisbezoeken

Klinieken

Door de corona crisis, hebben de afspraken bij de klinieken in Almere, Soest, Bussum en Amersfoort een vogelvlucht genomen. Bij elke kliniek sta ik elke keer weer vol van s’morgens tot sluitingstijd. Geweldig!

En daar komt mijn volgende inzicht. Bij een kliniek kan ik super efficiënt werken. Ik kan meer katten op een dag helpen, ik heb geen reistijd, hierdoor wordt de wachttijd voor een afspraak korter. Ook is het mogelijk om onder een kort roesje te werken. Neem vooral contact op om een afspraak te maken!

Leuk nieuwtje!
Wegens groot succes, zal ik vanaf september 2020 ipv eens per maand, om de week aanwezig zijn op dinsdag bij Dierenkliniek de Laak te Amersfoort Vathorst!

rui

Huisbezoeken?

Ja hoor, het grote woord is eruit! Vanaf 1 augustus ga ik weer gedoseerd huisbezoeken uitvoeren. Met gedoseerd bedoel ik dat er beperkt plek is per week. Ik ga dus niet meer elke dag van s’morgens vroeg tot laat in de avond op pad. Eens a tweemaal per week zal ik beschikbaar zijn voor huisbezoeken. Vol is echt vol.

Bedenk je wel of je iemand over de vloer wilt hebben die de gehele dag vele huishoudens bezoekt. Lees vooral verder, want ik heb meer nieuws.

Bij huisbezoeken vraag ik je wel aan onderstaand protocol te houden:

De Apktjes gaan op de schop

Vanaf 1 augustus zullen de APK prijzen veranderen en alleen nog maar geldig zijn als je de kat brengt naar mijn thuissalon.
Als je binnen 3 maanden na de eerste afspraak de kat naar mijn thuissalon brengt in Almere-Haven, krijg je een leuke korting! Dan betaal je ipv 53 euro, 45 euro!

APK korting is dus niet meer mogelijk bij huisbezoeken per 1 augustus.

Afspraak maken?

Mijn vaste klanten weten dit al, maar ik ben heel erg slecht telefonisch bereikbaar. Dit komt omdat ik 9 van de 10 keer als je belt, met een kat in mijn handen sta. Als je een afspraak wilt maken, stuur aub een Appje of een mail naar: info@perfectekat.nl

rui

Winactie!

Binnenkort komt er een geweldige winactie online. Om de opening van mijn thuissalon officieel te vieren én omdat ik meer dan 6000 Likes heb gehaald op mijn Facebook pagina. Houd mijn site en Facebook dus goed in de gaten!

Dankwoord

Nog even een bedankje aan alle lieve vaste klanten die ook tijdens Corona hun kat bij mij hebben gebracht en een afspraak hebben gemaakt! Daarnaast dank mijn mijn moeder en Martin, zij hebben enorm geholpen met het klussen aan mijn trimsalon!

Lees ook deze blogs:

Zylkene – Stressreducerend voedingssupplement
HELP! Mijn kat verhaart verschrikkelijk! 10 tips om de rui periode te overleven!
Een vachtvriendelijke trimbehandeling, wat kun je verwachten?
TikTok kattenvideo’s: Wat vind ik ervan? Dierenmishandeling of leuk? + VIDEO!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>