Kerstpakket

KERST WINACTIE! Win een katten kerstpakket voor een ander! T.W.V 60 Euro!!!

Dit keer eens een ander soort winactie. Namelijk een winactie waar je een katten kerstpakket kunt winnen voor iemand of een kattenstichting.

Eigenlijk moet je natuurlijk het hele jaar lief voor iedereen zijn. Maar tijdens de feestdagen sta ik altijd wel extra stil met hoe goed mijn katten en ik het hebben. Ik werk mij dan wel helemaal de blubber, maar hierdoor kan ik mijn katten hierdoor goed voer geven en naar de dierenarts wanneer dit nodig is. Doe jij mee en win jij een kerstpakket voor iemand of een stichting? Lees vooral verder!
Kerstpakket

Winactie voor een ander?

Toch zijn er genoeg mensen die door wat voor reden dan ook, weinig te besteden hebben én katten in huis hebben, dat kost natuurlijk geld. Of kattenstichtingen die keihard werken om katten op te vangen en staan te springen om donaties en kattenvoer. Er zijn tal van organisaties die zich elke dag inzetten om bijvoorbeeld zwerfkatten op te vangen.

Iets voor jezelf winnen is leuk, maar tijdens de feestdagen is het misschien wel extra leuk om iets voor een ander te winnen. Daarom heb ik een uitgebreid kerstpakket samengesteld wat je kunt winnen voor iemand die het hard nodig heeft of een stichting die het goed kan gebruiken.

Ik doneer dit kerstpakket (t.w.v. 60 euro) als bedrijf en heb dus alles zelf gekocht en niks gesponsord gekregen.

kerstpakket

Wat zit er in het kertpakket?
Gemengd Felix pakket (natvoer 24 stuks, droogvoer en snoepjes)
Whiskas zak droogvoer kip
Super zachte kattenmand
4 Buisjes met Cosma Snackies
Grote kattenhengel
Cosma smulbox met 14 blikjes voer
Doos Milkies kattenmelk (20 stuks)
– Speelmuis
– Diverse kattensnoepjes
– PerfecteKat.nl tas
– PerfecteKat.nl pen
– Nog extra verassingskadootjes

kerstpakket

Hoe doe je mee?

Heel simpel! Laat onder dit bericht, onder de Facebookpost of onder de Instagrampost weten welke stichting of welk persoon volgens jou moet winnen en waarom deze moet winnen!
Extra winkans: lief als je je abonneert je op mijn YouTube kanaal (Da’s gratis!), mijn Facebookpagina liked en mijn Instagramaccount.

Ik kies persoonlijk zelf de winnaar! In de week van 16 december 2019 maak ik deze bekend, zodat het kerstpakket voor de feestdagen aankomt bij de gelukkige winnaar/stichting.
Super leuk als je mee doet!

kerstpakket


zooplus.nl

13 reacties op “KERST WINACTIE! Win een katten kerstpakket voor een ander! T.W.V 60 Euro!!!

 • Ingrid van schaik schreef:

  Wat zou dit een geweldig kerstcadeau zijn voor de Jochemstichting! Voor al die lieve poezenkindjes. Alstublieft kerstman maak mijn kerstwenst uitkomen.

  Beantwoorden
 • Karin Voorn schreef:

  In december ga ik via een actie een kerstpakket brengen bij een gezin met heel weinig geld. Hiervoor koop ik wat spullen, krijg ik spullen en geef ik ook een gedeelte van mijn eigen kerstpakket weg. Dit gezin heeft 6 katten, een kerstpakket voor de katten zou natuurlijk helemaal geweldig zijn.

  Beantwoorden
 • Wat ‘n leuke actie!
  Dit gevarieerde pakket zou ik willen geven aan Chester, een Dikkie Dik look a like van 15 jaar! Trouwe én lieve huisgenote van m’n vriendin Jacqueline. Zal zéker een mooie Kertverrassing zijn.

  Beantwoorden
 • Nathalie schreef:

  Ik zou graag mijn buurman nomineren voor dit pakket, hij is 80 jaar en woont op zichzelf, heeft geen vrouw en kinderen maar geeft al zijn liefde aan katten, die man heeft er 4 en voor de katten uit onze buurt heeft hij buiten allemaal bakjes staan met lekkers erin, geen wonder dat alle buurkatten zo graag bij zijn woning zijn. Deze prijs zou voor hem een welkom cadeau zijn en mss een extra bedankje voor hem van zijn buurtbewoners namens jou.

  Beantwoorden
 • Bernadette schreef:

  Ik gun mijn dochter dit leuke pakket.
  Ze is pas midden 30 en heeft sinds haar kindertijd 12 heftige ziekten (dat is zeer zeldzaam), en worstelt hier heel erg mee. Al haal dromen heeft ze op moeten geven, dromen die voor gezonde mensen heel normaal zijn, bijv. een opleiding volgen en werken, een kind krijgen en een huisje kopen. Maar ze heeft 2 lieve kattenkindjes (10 en 7 jaar jong) waarvan ze ontzettend veel houdt en waarvoor ze alles over heeft. Helaas leeft ze door haar ziekten op bijstandsniveau en kan ze haar knuffelkatten tot haar grote verdriet geen extraatjes geven. Ik weet zeker dat ze van dit pakket super blij gaat worden! Want blije kattenkindjes = blije dochter. En positieve dingen is juist voor mijn dochter heel belangrijk om het vol te houden, en ik zou er ook heel blij van worden om mijn dochter weer te zien lachen.

  Beantwoorden
 • Dit zou geweldig zijn voor mijn neefjes.
  Die krijgen in december eindelijk een kat na lang overleg, mijn neefjes hebben beide een rugzak waar hun ouders het druk zat mee hebben.

  Beantwoorden
 • Sylvia van Heusden schreef:

  Hoi Desiree, dit pakket zou ik graag willen winnen voor mijn oudste zuster. Zij heeft een bijstandsuitkering dus geen vetpot. Haar kat Speedy was bij haar gedumpt door haar zoon toen hij uit huis ging. Ze krijgt géén financiële bijdrage van hem….. Dit pakket zou haar enorm helpen en vooral Speedy zal zeker genieten van al het moois en lekkers in dit pakket!!!
  Héél veel succes met deze prachtige actie!
  Lieve groet van Sylvia
  Fijne feestdagen en een súpermooi en gezond 2020 💋❤💋🤶🎅🤶

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>