WINACTIE! Win een GEWELDIG Cat-Pret-Pakket t.w.v 80 euro!

Dat werd tijd, weer eens een leuke winactie. Want we hebben wat te vieren! Lees vooral verder, ik heb namelijk een SUPER tof pretpakket voor jouw kat samengesteld wat je kan winnen!
Misschien zag je het mij al een paar keer aankondigen op mijn Facebookpagina: Er is weer een winactie. En wel een geweldige winactie!

UPDATE: De winnaar is inmiddels bekend gemaakt. Ellen heeft het pakket gewonnen voor haar dochter Esmee. Zij kon het pakket goed gebruiken, want zij heeft een kat geadopteerd en deze bleek flinke gebitsproblemen te hebben. Dus ontzettend fijn dat dit pakket zo goed terecht is gekomen!

Wat heb ik te vieren?

Er zijn een paar redenen waarom ik weer een winactie organiseer! En dat zijn de volgende:
– Hoewel ik nu alweer 5 jaar kattentrimster ben. Is het per 1 september alweer 2 jaar geleden dat ik mijn parttime baan opzegde en fulltime aan de slag ging als kattentrimster. Geen enkele dag heb ik hier spijt van gehad. En ik kan zeggen dat ik het nog steeds elke dag geweldig vind om dit prachtige beroep fulltime uit te voeren!
– De PerfecteKat.nl Facebookpagina heeft de 6000 likes gepasseerd! Hoe gaaf is dat?!
– Mijn tweede website Kattentrimsters.nl trekt steeds meer bezoekers, YES!
– Mijn YouTube kanaal heeft meer dan 200 abonnees!

Genoeg redenen voor een winactie dus! Wat kun je winnen?

Allereerst wil ik benadrukken dat ik al deze spullen zelf heb gekocht en geselecteerd. Het zijn allemaal producten waar ik zelf enthousiast over ben en dus elke catlover gun!
Wat zit er in?
– Cat activity board. Al vele jaren eten mijn katten uit dit voerspel en nog steeds ben ik hier fan van. (Lees vooral deze review!)
cat activity funboard
– SUPER zachte kattenmand. Op twee manieren te gebruiken! Hier zie je jouw kat toch al heerlijk in chillen?

– Kattentunnel, mijn katten zijn GEK op kattentunnels. Deze tunnel heeft er ook nog eens een leuk huisje bij.

– Speelhengel met veertjes. De absolute favoriet van mijn Tedje en Billie.

– Cosma kattensnacks. Deze snoepjes vinden heel veel katten heerlijk!

– Dé PerfecteKat.nl verzorgingsset, het setje wat elke catlover in huis wilt hebben. INCLUSIEF de nieuwe PerfecteKat.nl tas!

– Dé PerfecteKat.nl Speeltubes EN de enige echte PerfecteKat.nl pen!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op dit té gekke Cat-Pret-Pakket? Leuk!
Zo doe je mee!
– Laat een reactie onder deze blog achter óf onder het Facebookbericht met de winactie aankondiging. Vertel waarom je wilt winnen, uiteraard mag je ook iemand anders opgeven!

Wil je mij nog meer supporten en extra winkansen? Zo regel je dat:
– Like de PerfecteKat.nl Facebookpagina
– Like de Kattentrimsters.nl Facebookpagina
– Abonneer je op mijn YouTube kanaal (Dat is helemaal gratis en doe je door op de rode abonneerknop te drukken! Je helpt mij enorm door je te abonneren!)
– Volg PerfecteKat.nl op Instagram

Halverwege september maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina, dus houd die goed in de gaten! Veel succes!

Lees ook deze blogs!

De PerfecteKat.nl verzorgingsset – Alles wat je nodig hebt voor de vacht van jouw kat!
NU TE KOOP! Het PerfecteKat.nl nagelschaartje + uitleg
De kat en zijn krabpaal – GASTBLOG José Dieker – Kattengedragsdeskundige

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

9 reacties op “WINACTIE! Win een GEWELDIG Cat-Pret-Pakket t.w.v 80 euro!

 • Hoi,

  Het is om supertrots op te zijn hoe jij het doet met je full time baan als kattentrimster. Een droom kwam uit voor je.
  De manier hoe je met de katten omgaat met de trimbeurt vind ik knap. Je gaat er proffesioneel en met veel liefde voor de dieren mee om.
  Je hebt onlangs onze brombeer Pepper getrimd. Pepper vond het helemaal niet leuk. Bromde er stevig op los. Had een kwade kop. Maar voor hij er erg in had was het klaar.
  En het leuke ervan is dat hij nu als een malle door het huis rent met zijn 13 jaar. Doet nu alles was God verboden heeft. Hij springt overal op wat niet mag. En dat deed hij nooit voor de trimbeurt. Dus je hebt er een hele happy kat van gemaakt. En dat doet mij goed. Chapeau!!!!! Groet, Monique

  Beantwoorden
 • w. pleijsier schreef:

  Ik wil dit graag winnen voor Mickey die vandaag van zijn klittevachtje afgeholpen is, zelfs met een roesje sputterde hij nog tegen, maar hij is klitvrij en loopt nu lekker rond in de kamer of er niets aan de hand was.
  Hij heeft het mooie pakket wel verdiend 🙂

  Beantwoorden
  • Hoi Wil!
   Dank voor je berichtje en fijn dat hij weer lekker relaxed thuis rondloopt. Super leuk dat je meedoet met de winactie, Mickey heeft het zeker verdient!
   Liefs,

   Desiree

   Beantwoorden
 • Hoi Desiree!

  Ik wil graag meedoen voor mijn kitten Zyon een Maine Coon van nu 19 weken oud. 🥰
  Zijn vacht moet natuurlijk goed bijgehouden worden en hoe kan dat beter met de verzorgingsset van perfectekat.nl?!
  Hij vind het heerlijk om geborsteld te worden, maar spelen is ook heel belangrijk voor hem, wat een keuzes toch!😂
  Zijn grote broer Morris (net 1 jaar) en hij spelen de hele dag samen en komen dan om snoepjes zeuren😅
  Daarna gaan ze gezellig weer verder met kattenkwaad uithalen🙈
  Naast al deze drakenstreken zijn het ook ontzettende lieve knuffelkonten🥰
  Zoals je ziet is het pakket meer dan welkom!
  We gaan duimen met zijn allen!😍

  Groetjes Imara en 🐾 van Morris & Zyon

  Beantwoorden
 • Allereerst gefeliciteerd! Wat fijn om te horen dat het zo goed gaat. Dat heb je ook dubbel en dwars verdient 😀

  Ik zou het pakket heel graag winnen om mijn kat lekker in de watten te leggen. Ze laat kammen steeds beter toe waardoor ze gelukkig steeds minder last heeft van vilt. Dit allemaal dankzij jouw tips en de manier waarop je haar geholpen hebt toen ze wel veel vilt had. Nogmaals bedankt names Dobby en mij!

  Beantwoorden
 • Hoi Desiree!

  Ik wil graag meedoen voor mijn kitten Zyon een Maine Coon van nu 19 weken oud. 🥰
  Zijn vacht moet natuurlijk goed bijgehouden worden en hoe kan dat beter met de verzorgingsset van perfectekat.nl!
  Hij vind het heerlijk om geborsteld te worden, maar spelen is ook heel belangrijk voor hem, wat een keuzes toch!😂
  Zijn grote broer Morris (net 1 jaar) en hij spelen de hele dag samen en komen dan om snacks zeuren🙃
  Daarna gaan ze gezellig weer verder met kattenkwaad uithalen🙈
  Naast al deze drakenstreken zijn het ook ontzettende lieve knuffelkonten🥰
  Zoals je ziet is het pakket meer dan welkom!
  We gaan duimen met zijn allen!😍

  Groetjes Imara en 🐾 van Morris & Zyon

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee voor mijn twee harige nieuwe huisgenoten van 6 maanden. Na een wat moeilijke start als zwerfkatjes hebben deze twee kleine knuffelkonten het binnenleven helemaal omarmt. Jagen op speeltjes en verharen kunnen ze echter als de beste, dus dit pretpakket zou zeker van pas komen.

  Beantwoorden
 • Astrid van Iersel schreef:

  Hoi Desiree!
  Ik wil winnen omdat ik een -geadopteerde- Noorse Boskat had die in zijn laatste jaren erg last had van viltvorming. Ik durfde nooit met hem naar een trimsalon, omdat hij zo uit kon halen, en omdat hij al wat ouder was wilde ik hem niet onder narcose laten brengen. Jammer genoeg kwam ik jou pas tegen toen ik voor de beslissing stond om hem in te laten slapen.Hij had, net als jouw Bo, een tumor in zijn bekje, en ik wil even zeggen dat ik toen erg veel gehad heb aan jouw videoserie over Bo. Het is nu 3 maanden geleden, en we zijn er nog steeds verdrietig van maaarrr, a.s. zaterdag komt er een Noorse Boskatkitten bij ons wonen, en het zou natuurlijk erg fijn zijn als we het viltverhaal bij deze lieverd kunnen voorkomen met jouw producten! Groetjes, Astrid en Hägar

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>