Anicura Almere + kattentrimster PerfecteKat.nl

Bij Anicura Almere-poort ben ik op elke eerste vrijdag van de maand aanwezig. Heeft jouw kat momenteel vachtproblemen? Maak dan snel een afspraak!

Wil jij de vacht van jouw kat optimaal laten verzorgen op een kat- huid en vachtvriendelijke manier? Nu kun je ook een afspraak maken op locatie bij Anicura Almere.

Deze prachtige kliniek, gelegen in Almere Poort, heeft een geweldige trimruimte waar ik jouw kat kan trimmen. Lees hier alles over mijn werkwijze. Hier kun je mijn agenda vinden wanneer ik hier aanwezig ben!

Wanneer maak je een afspraak?

 • Jouw kat heeft vachtproblemen, denk aan klitten en vilt
 • Een kwalitatief hoogwaardige behandeling door een ervaren trimster met uitstekend onderhouden materialen
 • Je wilt advies over vachtverzorging, zodat je zelf de vacht van jouw kat optimaal kan verzorgen
 • Door ziekte/handicap ben je niet in staat om de vacht van de kat te verzorgen
 • Trimmen onder een roesje is mogelijk!
 • Hier vind je mijn tarieven

Wat kun je verwachten van een trimbehandeling?

Ik heb inmiddels veel ervaring met veel soorten karakters van katten en een groot vast klanten bestand opgebouwd. Ook bij katten die erg angstig zijn of moeilijk te hanteren zijn, heb ik vele successen geboekt om de trimbehandeling toch te laten slagen. Bezoek vooral eens de pagina met ervaringen van mijn klanten.

Wanneer een kat zich niet of slechts deels laat trimmen, omdat het stresslevel te hoog oploopt, dan overleg ik met jou wat het beste is voor de kat. Het advies kan bijvoorbeeld zijn om in samenwerking met de dierenarts de kat onder een kort roesje te trimmen. Gelukkig komt dit zelden tot nooit voor. Lees in deze uitgebreide blog meer over mijn werkwijze! Vermoed je dat de kat een roesje nodig heeft? Geef dit dan aan tijdens het maken van een afspraak. Dan zorg ik namelijk dat er een dierenarts paraat staat om het narcose middels toe te dienen.

Verder kun je verwachten:

 • Een vacht- huid en katvriendelijke behandeling, waar de tijd wordt genomen voor het trimmen van jouw kat
 • Bij een trimbehandeling knip ik (wanneer de kat het toelaat) de nagels en controleer de huid en vachtconditie
 • Veel advies tijdens het trimmen over vachtverzorging, inclusief een folder met tips & tricks
 • Een professioneel trimster met kennis van huid en vacht
 • De mogelijkheid om tijdens een bezoek vachtvriendelijke kammen aan te schaffen voor een klein prijsje
 • Een trimbehandeling duurt gemiddeld een half uur tot een uur

Dierenziekenhuis Almere

Wil je meer informatie of een afspraak maken bij Anicura Almere?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur gerust een mail naar info@perfectekat.nl of app naar 06-51691752.  Jouw kat is bij mij in goede handen en ik zal met veel geduld en liefde de trimbehandeling uitvoeren.
Heel graag tot snel!