Ervaringen van mijn klanten

Christa

Je gaat super liefdevol te werk Desiree, fantastisch! Dank namens Kees (die weer lekker aan het rondrennen en ravotten is!)

Sandra

Gisteren zijn mijn 4 langharige katten getrimd, wat een geduld en liefdevol zijn ze geholpen om van hun klitten en vilt af te komen. Zo blij dat ik voor PerfecteKat.nl heb gekozen. Mijn katten blij en wij heel blij! Dankjewel Desiree!

Audrey

Wat een super lieve meid is Desiree! Zo veel liefde en geduld voor haar vak. Lienna is weer helemaal vilt vrij. En zo waar voelde ze zich uiteindelijk helemaal op haar gemak. Heel fijn zo aan huis. Lienna en ik zijn super blij! Dank je wel

Esther

Super knap dat je DO NOT TOUCH ME TOM hebt kunnen scheren. Hij is heerlijk van zijn viltknopen af en ligt nu weer rustig te slapen. Topper ben je.

Kattentrimmen

Jos

Ondanks regelmatig borstelen, wat hij niet echt leuk vind, had een van mijn Noorse Boskatten klitten op zijn borst. Met wat geduld is het DÉSIREE gelukt om het netjes weg te scheren. Nu wel kaal buikje maar dat groeit wel weer aan. Volgende keer mag ze weer langskomen. En onze dank voor de speciale kam en uitleg voor hoe deze te gebruiken.

Sherydah

Dank je wel Desiree, voor de liefdevolle en zeer kundige hulp die je aan onze lieve Salomo hebt geboden!

Deborah

Hoi Desiree, bedankt voor het trimmen van Bumper! Na een korte zoektocht op google kwamen wij gelukkig snel op jouw website terecht, een trimster aan huis.. helemaal top! Je geeft heel duidelijk uitleg over vachtverzorging en doet heel lief met onze mopperende kat Bumper. Hij voelt weer helemaal zacht en hij is weer vilt- en klitvrij. Super bedankt!

Willij

Ben zo tevreden en mijn Perz ook Zo lief zo als ze om gaat met de poes Geduldig en kleine woordjes zeggen zodat mijn poes zich helemaal op haar gemak voelde Ook toen Desiree weg was bleef ze gewoon niet boos of geirriteerd Ik laat haar de volgende keer zeker weer komen super zo bij je thuis echt een aan rader Dank je wel Desiree

Astrid

Wij zijn fan van Desiree. Ze heeft veel geduld met katten en leidt hen af met speeltjes en lekkers. Onze poezen waren erg relaxed, voor ons als baasje fijn. Naast dat ze geweldig is voor de katten, is het een spontane vrouw die positiviteit uitstraalt en leuke verhalen uit de praktijk met ons deelde. Niets meer dan lof!

Brigitte

Dank je wel Desirée, vooral namens kater Kennedy! Eindelijk weer vrij van klitten en vilt plekken. En dat alles zonder narcose, gewoon lekker thuis. Natuurlijk mopperde Kennedy, maar Desirée maakte elke keer een kleine pauze om even te sussen en dan was het weer goed! En wat een handigheid heeft ze, een grote stevige Maine Coon onder controle houden en scheren….het ging nog snel ook! En na afloop kreeg de kater ook nog een speeltje

Shirley

Uiterst vriendelijke trimster! Ik heb niet de makkelijkste poezen, maar ze kon heel goed met ze overweg. Ging heel gemoedelijk en ze is heel lief met ze. Desiree legde ook alles goed uit en gaf handige tips. Ik maak volgende keer zeker weer een afspraak bij de PerfecteKat!!

trimbehandeling

Astrid

Nogmaals bedankt voor het klit vrij maken van Dizzy en de handige tips die je hebt gegeven! Inmiddels is het alweer 2 weken geleden en het lukt goed om het bij te houden. Het lijkt wel of Dizzy het ook beter toelaat nu. We hebben je adviezen ook gebruikt bij onze andere Maine Coon Ziggy en dat gaat ook heel goed. Echt heel fijn!

Hilde

Turandotje had last van klitten. Desiree heeft haar zo knap en rustig geholpen. En dat gewoon thuis. Toertje was natuurlijk heel bang en liet duidelijk horen dat ze het maar niets vond. Maar toch lukte het op een heel vriendelijke wijze met veel kriebelen en afleiding. Zodra het trimmen klaar was, deed ze weer heel gewoon. Het keek wel of ze opgelucht was zo zonder die vervelende klitten. Haar vel is nu zo mooi en lekker zacht. Super goed gedaan.

Nico

Bij 2 dierenartsen geweest voor klachten van mijn kat maar bij perfect kat kreeg ik 2 goede adviezen die de dierenartsen me niet konden vertellen

Wendy

Onze Siberische kat Sam had erg veel last van klitten en beginnende vilt plekken. Desiree heeft hem weer mooi en klit vrij gemaakt. Ondanks dat Sam het er niet mee eens was en zich goed liet horen, bleef Desiree erg rustig en lief voor onze angsthaas. De tondeuse was te eng en dus nam Desiree de tijd om de klitten met de hand eruit te knippen. Top! Erg fijn dat ze aan huis komt!

trimbehandeling

Alice

Vandaag is Moos onder handen genomen, onherkenbaar maar wat is hij blij om weer vilt- en klittenvrij te zijn!

Evelien

Heel erg bedankt voor het trimmen van Bickel en Pepper! Deze Britse Kortharen verharen heel veel en zien er weer heel tevreden uit nu ze al dat overtollige haar kwijt zijn. Ook Bickel, de wat grotere, sterkere en meest eigenwijze van de twee, wist je goed en lang rustig te houden! Ben heel blij met het resultaat!! Nogmaals bedankt!

Rianna

“Ik wilde je graag nog even bedanken voor het trimmen van Mimi.
Je bent echt een super trimster!
Ik ben zo tevreden over de manier waarop je omging met mijn kat!
Niet verwacht dat het zo makkelijk zou gaan voor een eerste keer.
En Mimi is nu ook weer helemaal tevreden
Heel erg bedankt voor het langs komen!
Groetjes, Rianne”

Yvette

“Gisteravond onze Donna voor het eerst een trimbeurt gehad, ik ben super tevreden, Desiree is heel lief voor de kat en heeft ook veel geduld, volgende keer maak ik zeker weer een afspraak!”

Cindy en Johan

“Hoi Desiree,
Wij willen je graag nog even bedanken dat je onze Maine Coon “Moby” op een geweldige manier hebt geschoren.
Hij had veel last van vilt klitten maar we waren bang dat hij een roesje nodig zou hebben om hem te kunnen laten scheren.
We waren verbaasd dat je op zo’n rustige manier alles met hem kon doen en zijn blij met het resultaat.
Mocht het in de toekomst weer nodig zijn dan zullen we je zeker weer bellen.
Groetjes Cindy en Johan”

Mevrouw Adrichem

“Desiree is een vakkundige en toegewijde trimster die de kat tijdens het trimmen liefdevol onder controle houd. Mijn kat is van zijn klitten verlost en kan zich nu weer lekker bewegen. Ik kan Desiree aanbevelen bij elke kattenliefhebber of liefhebster.”

Roxanna

“Onze twee Maine Coons, zijn naast flink behaard, ook nog eens echte persoonlijkheden. Voor Desiree lijkt echter geen enkele uitdaging te groot en het lukte haar dan ook om beide katten rustig te krijgen en de werkzaamheden uit te voeren (nagels knippen en vilt verwijderen). Ze was vlot klaar! Zeker een aanrader voor een ieder die van deze dienstverlening gebruik wilt maken!”
ervaringen

Harm

“Perfectekat is zeker goed!
Trimster is zeer ervaren en kan goed met mijn poezen omgaan.
Zien er weer mooi uit, getrimd,gekamt en geborsteld.
Neemt de tijd en stelt de katten op hun gemak.”
Ervaringen

 

Wil jij ook jouw ervaring delen? Mail deze naar: info@perfectekat.nl

Volg jij PerfecteKat.nl al op Facebook?