Over mij

eigenaresse Perfectekat.nl

Mijn naam is Desiree de Rue, 33 jaar en sinds 2015 eigenaresse van PerfecteKat.nl. Ik ben katten trimster in Almere, ’t Gooi en Lelystad.

Hoe is PerfecteKat.nl begonnen?

Ik ben geboren met katten om mij heen en dus vanaf de wieg al een catlady! Op dit moment ben ik trots eigenaar (of moet ik zeggen: “bediende”) van Jip en Bo.
Na jarenlang in de sales te hebben gewerkt heb ik mijn hart gevolgd en mijn eigen bedrijf gestart wat volledig in het teken staat van katten. Ik kwam in contact met een katten trimster en was gelijk verkocht. Het leek mij altijd al geweldig om met katten te werken en ben vol passie en overgave in dit vak gedoken.

Perfectekat.nl
Dit ben ik!

Katten trimmen

Ik besloot om mij om te laten scholen tot katten trimster. Daarna ben ik verder gaan kijken wat voor mij de beste manier leek om een kat te benaderen en te trimmen. Inmiddels heb ik mij steeds meer verdiept in deze huid- vacht en katvriendelijke trimmethode, ook wel non-invasief trimmen genoemd in de trimwereld. Uiteraard volg ik al het nieuws op trimgebied en blijf ik mij ontwikkelen door middel van lezingen, workshops en cursussen. Lees hier meer over katten trimmen.

BlogsOver mij

Naast katten trimmen is schrijven een hobby van mij, daarom zal ik PerfecteKat.nl regelmatig voorzien van blogs, interviews en nieuws. Mijn blogs zijn ook te vinden op de populaire kattensite Cattish.nl en Kwebbelkous.com. Maar ook op de site die ik met een vriendin heb opgestart: PerfecteHond.nl

Sinds 2018 ben ik ook actief filmpjes gaan maken op mijn YouTube kanaal! 

Willen jij en jouw kat kennis met mij maken? Maak dan snel een afspraak voor een trimbehandeling.
Like PerfecteKat.nl op Facebook!