Over mij

Mijn naam is Desiree de Rue en sinds 2016 eigenaresse van PerfecteKat.nl. Ik ben fulltime kattentrimster bij mijn trimsalon in Almere-Haven.

Hoe is PerfecteKat.nl begonnen?

Ik ben geboren met katten om mij heen en dus vanaf de wieg al een catlady! Deze kattenliefde heb ik van mijn moeder. Nu woon ik samen met mijn vriend in Almere-Haven.

Perfectekat.nl

Op dit moment ben ik trots eigenaar (of moet ik zeggen: “bediende”) van Jip en Teddy en Billy, mijn kat Bo heb ik in 2019 helaas moeten laten inslapen.

Bekijk hier mijn katten:

Daarnaast heb ik in maart 2020 mijn kleine meisjesdroom kunnen waarmaken, ik heb namelijk een paard gekocht. Vanaf toen hoorde ook Verona bij mijn dierenfamilie! Onze avonturen vind je hier.

 

Katten trimmen

Ik besloot om mij om te laten scholen tot kattentrimster na jarenlang in de sales te hebben gewerkt. Toen ben ik verder gaan kijken wat voor mij de beste manier leek om een kat te benaderen en te trimmen. Inmiddels heb ik mij steeds meer verdiept in deze huid- vacht en katvriendelijke trimmethode, Uiteraard volg ik al het nieuws op trimgebied en blijf ik mij ontwikkelen door middel van lezingen, workshops en cursussen. Lees hier meer over katten trimmen. Mijn liefde voor katten staat voorop.

Ik begon in 2016 als kattentrimster aan huis. Maar toen corona uitbrak in 2020, moest ik iets anders verzinnen. Kattentrimmen was namelijk sinds 2018 mijn fulltime job. Ik trimde ook bij 4 klinieken, maar dat waren lang niet genoeg uren om mijn week mee te vullen.

Ik creeerde een pop-up contactloze trimsalon bij mij thuis. Ik dacht tijdelijk, maar het bleek een blijvertje. Ik trimde met groot succes zonder eigenaar erbij.

Door de filmpjes die ik maakte tijdens het trimmen, nam mijn bedrijf een vogelvlucht. Klanten vertrouwde hun kat met volle vertrouwen aan mij toe. Per 1 november besloot ik mijn volgende droom waar te maken: een eigen pand. En nu heb ik een super katvriendelijke kattentrimsalon op Kerkgracht 7 te Almere-Haven!

 

Blogs

Naast katten trimmen is schrijven een passie van mij, daarom zal ik PerfecteKat.nl regelmatig voorzien van blogs, interviews en nieuws. Mijn blogs zijn ook te vinden op de populaire kattensite Cattish.nl en  en vakblad ABHB.

Sinds 2018 ben ik ook actief filmpjes gaan maken op mijn YouTube kanaal! 
Willen jij en jouw kat kennis met mij maken? Neem dan contact op voor een afspraak.

Kattentrimsters.nl en KattentrimKeurmerk.nl

Sinds begin 2020 heb ik de website Kattentrimsters.nl opgericht. Ik kreeg namelijk zoveel trimaanvragen van mensen uit heel Nederland, dat ik hier wat mee wilde doen. Deze website biedt een overzichtelijk overzicht per provincie met kattentrimsters die net als ik, vachtvriendelijk werken.

Sinds 2021 heb ik het KattentrimKeurmerk.nl opgericht. Een organisatie wat kattentrimsters die zich onderscheiden als katvriendelijk uitlicht. Alle leden krijgen constante bijscholing en zijn altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en willen bijleren.

Vachtbesparend trimmen

 

Like PerfecteKat.nl op Facebook!