Over mij

Mijn naam is Desiree de Rue, 35 jaar en sinds 2015 eigenaresse van PerfecteKat.nl. Ik ben fulltime kattentrimster in Flevoland, Noord-Holland en Utrecht.

Hoe is PerfecteKat.nl begonnen?

Ik ben geboren met katten om mij heen en dus vanaf de wieg al een catlady! Deze kattenliefde heb ik van mijn moeder. Op dit moment ben ik trots eigenaar (of moet ik zeggen: “bediende”) van Jip en Teddy en Billy, mijn kat Bo heb ik in 2019 helaas moeten laten inslapen. Daarnaast heb ik in maart 2020 mijn grote droom kunnen waarmaken, ik heb namelijk een paard gekocht. Vanaf toen hoorde ook Verona bij mijn dierenfamilie! Onze avonturen vind je hier.
Na jarenlang in de sales te hebben gewerkt heb ik mijn hart gevolgd en mijn eigen bedrijf gestart wat volledig in het teken staat van katten. Lees hier meer over mijn weg naar fulltime kattentrimster.

Perfectekat.nl

Katten trimmen

Ik besloot om mij om te laten scholen tot kattentrimster. Daarna ben ik verder gaan kijken wat voor mij de beste manier leek om een kat te benaderen en te trimmen. Inmiddels heb ik mij steeds meer verdiept in deze huid- vacht en katvriendelijke trimmethode, Uiteraard volg ik al het nieuws op trimgebied en blijf ik mij ontwikkelen door middel van lezingen, workshops en cursussen. Lees hier meer over katten trimmen. Mijn liefde voor katten staat voorop.

FAQ
Blogs

Naast katten trimmen is schrijven een hobby van mij, daarom zal ik PerfecteKat.nl regelmatig voorzien van blogs, interviews en nieuws. Mijn blogs zijn ook te vinden op de populaire kattensite Cattish.nl en  en vakblad ABHB.

Sinds 2018 ben ik ook actief filmpjes gaan maken op mijn YouTube kanaal! 
Willen jij en jouw kat kennis met mij maken? Neem dan contact op voor een afspraak.

Kattentrimsters.nl

Sinds begin 2020 heb ik de website Kattentrimsters.nl opgericht. Ik kreeg namelijk zoveel trimaanvragen van mensen uit heel Nederland, dat ik hier wat mee wilde doen. Deze website biedt een overzichtelijk overzicht per provincie met kattentrimsters die net als ik, vachtvriendelijk werken.

Ik ben lid van de vakorganisatie voor trimsalons ABHB
ABHB

Like PerfecteKat.nl op Facebook!