Over mij

Mijn naam is Desiree de Rue, 34 jaar en sinds 2015 eigenaresse van PerfecteKat.nl. Ik ben katten trimster in Flevoland, Noord-Holland en Utrecht.

Hoe is PerfecteKat.nl begonnen?

Ik ben geboren met katten om mij heen en dus vanaf de wieg al een catlady! Op dit moment ben ik trots eigenaar (of moet ik zeggen: “bediende”) van Jip en Teddy en Billy, mijn kat Bo heb ik in 2019 helaas moeten laten inslapen.
Na jarenlang in de sales te hebben gewerkt heb ik mijn hart gevolgd en mijn eigen bedrijf gestart wat volledig in het teken staat van katten. Lees hier meer over mijn weg naar fulltime kattentrimster.

 

 

Perfectekat.nl
Dit ben ik!

Katten trimmen

Ik besloot om mij om te laten scholen tot katten trimster. Daarna ben ik verder gaan kijken wat voor mij de beste manier leek om een kat te benaderen en te trimmen. Inmiddels heb ik mij steeds meer verdiept in deze huid- vacht en katvriendelijke trimmethode, ook wel non-invasief trimmen genoemd in de trimwereld. Uiteraard volg ik al het nieuws op trimgebied en blijf ik mij ontwikkelen door middel van lezingen, workshops en cursussen. Lees hier meer over katten trimmen. Mijn liefde voor katten staat voorop.

Blogs

Naast katten trimmen is schrijven een hobby van mij, daarom zal ik PerfecteKat.nl regelmatig voorzien van blogs, interviews en nieuws. Mijn blogs zijn ook te vinden op de populaire kattensite Cattish.nl en  en vakblad ABHB.

Sinds 2018 ben ik ook actief filmpjes gaan maken op mijn YouTube kanaal! 
Willen jij en jouw kat kennis met mij maken? Maak dan snel een afspraak voor een trimbehandeling.

Ik ben lid van de vakorganisatie voor trimsalons ABHB
ABHB

Like PerfecteKat.nl op Facebook!