krabmand

Review: Krabmand Relax van karton via Zooplus.nl

Een krabmand hoor ik je denken? Jazeker! Deze krabmand is van karton en mijn katten hebben deze voor jou uitgetest!

Helaas, deze review is niet gesponsord. Maar deze krabmand is zo gunstig geprijsd, dat ik hem zelf graag wilde aanschaffen. Mijn katten zijn heel erg fan van krabplanken, maar een krabmand was nieuw voor ze. Ben je benieuwd of hij door de test heen komt? Lees vooral verder. Ik wil trouwens weer meer reviews gaan schrijven, dus shoptips zijn meer dan welkom!

Watte? Een krabmand?

Jep, deze krabmand is volledig van karton. Je shopt ‘m voor een heerlijk goedkoop prijsje nu in de sale voor maar € 8,99 bij Zooplus.nl.
Op de website kun je de volgende informatie vinden over de mand:

Krabmeubel Relax met zijn moderne zwart-witte vlinder & bloemen patroon is een mooie en leuke accessoire naast uw krabpaal. Naast de functie als krabmeubel, biedt het ook een fijne ligplek voor uw kat, waar ze hele uren op kan uitrusten. Omdat het krabmeubel een diameter van 39 cm heeft, biedt het ook uw grote kat genoeg plek om te slapen.

Het gebruik van het krabmeubel wordt nog eens extra gestimuleerd indien u het meegeleverde catnip over het krabmeubel verspreidt. Het catnip zorgt voor een aantrekkende kracht, waardoor uw kat graag in de buurt van het krabmeubel blijft. Na het scherpen van zijn klauwen, zal uw kat langzaam wegdutten en avonturen in zijn dromen beleven.

Als uw kat lange tijd gebruik heeft gemaakt van het krabmeubel Relax, kunt u het meubel gemakkelijk via het oud papier weggooien.

Het krabmeubel Relax in één oogopslag:
Rondom bedrukt: zwarte vlinders & bloemen op een witte achtergrond
Exclusief bij zooplus
Licht materiaal (golvend karton), toch robuust en duurzaam
Optimale aanvulling voor de krabpaal
Met kattenmunt (Catnip)
Milieuvriendelijk weggooien
Afmetingen:
Totaal: Ø 39 cm x H 14,5 cm
Rand: B 2 x H 14,5 cm
Ligplek: hoogte buitenkant 9 cm, midden 4 cm
Perfecte krabmogelijkheid en heerlijke ligplek met moderne print in één, door het grote oppervlak ook voor grotere katten geschikt.

Wat vinden Jip en Bo?

Elke kat is anders en heeft andere voorkeuren. Jip is gek van staande krabpalen, terwijl Bo helemaal los gaat op krabplanken. Bo zijn favoriet is nog steeds de krabplank van HondenenKattenzooi.nl.
Ik ben dus heel benieuwd wat hij van de krabmand zou vinden.

Ten eerste ziet de mand er stabiel en stevig uit. Hij is lichtgewicht, maar zeker geen prulzooi. Er zit een zakje catnip bij, dikke prima. Voordeel is dat de onderkant dicht is. Dus als je er catnip in strooit, ligt niet je hele woonkamer onder de rommel. Ook fijn als de kat gaat krabbelen aan de mand, niet overal karton blijft slingeren.

Zodra ik de krabmand op de grond zet, wordt deze door Bo direct in gebruik genomen. Dat is inmiddels 2 maanden geleden en wordt nog steeds elke dag actief gebruikt door hem. Hij ligt er graag in en krabbelt erop los. Zoals je kunt zien op de foto’s is hij wel wat versleten, maar lang niet zo erg als ik had verwacht aangezien hij intensief wordt gebruikt.

Eindoordeel

De prijs/kwaliteit verhouding vind ik top. Ook voor mensen met een kleiner budget is deze krabmand een aanrader. Je koopt namelijk ook nog eens een mandje en krabplank in 1. Win win dus! Bo is er gek op en gebruikt ‘m elke dag! Het enige nadeel wat ik kan bedenken aan de mand is dat hij voor hele grote katten aan de kleine kant is.(Bo is trouwens 4 á 5 kilo)
Verder raad ik absoluut aan om deze krabmand aan jouw kat cadeau te doen, voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

Like PerfecteKat.nl op Facebook!
zooplus.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>