Knisperbolletjes

REVIEW- PerfecteKat.nl Unicorn Knisperbolletjes

Yes! Na een testperiode kan ik weer een LIMITED EDITION product toevoegen aan mijn webshop!

Jip en Bo (mijn lieve Bo heb ik helaas kort geleden moeten inslapen) hebben dit nieuwe product volledig goedgekeurd. Maar ook mijn baby Tedje is gek op deze knisperbolletjes! Ik heb het al vaker gezegd, maar ik verkoop alleen dingen in mijn webshop waar ik zelf volledig achter sta. Nu zijn alle katten anders, de een vindt iets super leuk, de ander vindt het drie keer niks. Maar ik heb de bolletjes ook aan enkele trimklanten gegeven om te testen en ik kreeg positieve berichten. Het is dus echt een aanrader om eens te proberen bij jouw kattenvrienden!
Knisperbolletjes

Wat is het?

Knisperbolletjes zijn balletjes gemaakt van folie. Ze hebben een diameter van circa 4 centimeter en zijn lichtgewicht! Door de glinstering en het knisperen, extra aantrekkelijk voor katten.
Je shopt ze hier per 12 stuks voor maar € 5,00.

Wat vinden Jip en Bo?

Zoals je het al hebt kunnen lezen. Beide mijn katten zijn enthousiast over deze bolletjes. En het mooie is dat ik ze per 12 stuks aanbied. Dus als er een paar onder de bank of de kast verdwijnen, dan heb je er nog wat extra op voorraad voordat je weer op je knieën met een bezem moet gaan zoeken. Een absolute aanrader dus om eens uit te testen!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>