Tarieven 2020

Mijn werkgebied betreft Noord-Holland, Flevoland en Utrecht, met een max van 45 minuten reistijd.
Meer informatie of een afspraak maken? Dan
 kun je WhatsAppen, SMSen of bellen naar: 06-51691752 of stuur een email naar info@perfectekat.nl.

Mocht ik niet direct opnemen, spreek dan de voicemail in. Dan bel ik je zo snel mogelijk terug.
Lees hier hoe een vacht- huid en vachtvriendelijke trimbehandeling van mij in zijn werk gaat.

Dierenziekenhuis Almere

Trimbehandeling: € 53,00

Een trimbehandeling is altijd inclusief:

  • Nagels knippen indien de kat dit toelaat
  • Kwalitatief hoogwaardige vacht- huid en katvriendelijke behandeling
  • Uitgebreid vachtverzorgingsadvies
  • GRATIS kadootje voor de kat
  • GRATIS vachtverzorgingsplan voor thuis
  • Reiskosten zijn inclusief als u binnen Almere woont. Daarbuiten wordt 0,30 cent per gereden KM berekend.
  • Elke 2e of meer katten op hetzelfde adres op de zelfde dag: € 48,00

Kat geheel scheren € € 53,00

Ik bereken geen extra kosten voor het volledig scheren van een kat. Volledig scheren gebeurt alleen als de kat compleet onder de klitten zit of er vervilting van de gehele kat is ontstaan. Een kat heeft de vacht nodig en scheren is het uiterste redmiddel tegen klitten en vilt. Dus ik scheer geen katten als dit niet nodig is, lees hier waarom niet.

Reiskosten binnen Almere: GRATIS

Woon je binnen Almere dan worden er geen reiskosten in rekening gebracht voor een trimbehandeling. Eventuele parkeerkosten worden wel doorberekend.

Reiskosten buiten Almere: € 0,30 per KM

Buiten Almere reken ik € 0,30 per KM heen en terug vanaf 1354 AH te Almere (berekent via Google Maps) Eventuele parkeerkosten zijn voor de klant. Ik hanteer een maximale reistijd van 45 minuten vanaf Almere.

Trimbehandeling bij kattenkliniek Felicare te Soest: € 53,00

Woon je in Soest of omgeving en wil je dat ik jouw kat trim? Dan kun je een afspraak maken bij Kattenkliniek Felicare te Soest Hier ben ik om de week op donderdagmiddag aanwezig om katten te helpen met de vachtverzorging.

Trimbehandeling bij Dierenziekenhuis Almere € 51,00

Op elke eerste vrijdagmiddag van de maand, ben ik aanwezig bij Dierenziekenhuis Almere, te Almere-Poort. Speciaal voor mensen die daar een afspraak maken, heb ik een aangepast tarief. Er is hier ook de mogelijkheid om de kat te wassen (Alleen raadzaam bij vervuiling.)

Trimbehandeling bij Sterkliniek Dierenartsen Naarden-Bussum € 53,00

Om de week op dinsdag ben ik aanwezig bij Sterkliniek Dierenartsen te Naarden-Bussum Als je naar mij toe komt op deze locatie, spaar je dus de reiskosten uit

Korting op een trimbehandeling: Het APK’tje

Wil je de vacht van jouw katten het hele jaar vilt- klitvrij houden? Dat kan! Ik kom graag langs voor een APK’tje (=Altijd een Perfecte Kat)
Tijdens een APK’tje wordt de vacht gecontroleerd op vilt en klitten en nagels geknipt. Lees hier meer over deze korting. Daarnaast profiteer jij van een mooie korting!*

Voordelen van een APK’tje:

  • De kat is korter aanwezig op de trimtafel. Dit scheelt stress.
  • De vacht wordt het hele jaar door gecontroleerd op klitten en vilt.
  • Jij ontvangt als vaste klant een fijne korting

APK’tje binnen 8 weken: € 40,00
APK’tje binnen 12 weken: € 42,50
APK’tje binnen 16 weken: € 45,00

*Deze korting geldt niet voor trimbehandelingen op locatie bij kattenkliniek Felicare te Soest, Dierenkliniek Almere en Sterkliniek Dierenartsen Naarden-Bussum.

Dierenziekenhuis Almere

Vachtvriendelijke kammen

Je kunt de volgende kammen aanschaffen tijdens een trimbehandeling:

Slickerborstel € 5,00

Metalen combikam € 5,00

PerfecteKat.nl kammenset € 14,00

Geef even door als je deze wilt aanschaffen tijdens mijn bezoek. Dan zorg ik dat ik deze mee heb. Je kun de set ook hier shoppen.
Inclusief: Slickerborstel, Metalen combikam, Microvezeldoek, Speelmuis, Uitgebreide handleiding en een PerfectKat.nl tas.

Trimbehandeling

Matatabi stokjes € 5,00

Deze stokjes gebruik ik altijd bij mijn trimkatten. Na maandenlang uittesten durf ik te zeggen dat 90% van alle katten positief reageren op deze “wonder stokjes”. De katten zijn afgeleid van de trimbehandeling. Gaan lekker spelen of worden juist heel erg relaxed. De beste afleiding dus voor jou als je een vachtcontrole of aan het kammen bent. Lees mijn review hier. Of shop ze alvast in mijn webshop. Een absolute aanrader!

Betalen?

Het bedrag mag je contant voldoen of overmaken tijdens mijn bezoek. Ik kan je ook een Tikkie sturen via Whatsapp. Hiermee kun je veilig via IDEAL betalen. Je hoeft zelf niet de app op je telefoon te hebben om een Tikkie te ontvangen.

Extra informatie

Alle genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW. Prijswijzigingen voorbehouden. Hier kun je mijn algemene voorwaarden vinden.

Starttarief € 40,00 – Alleen als de kat niet te trimmen is.
Gelukkig komt het bijna nooit voor. Maar wanneer de kat op geen enkele manier wilt meewerken zal ik de behandeling stoppen, er bestaat namelijk dan een grote kans dat de kat medische problemen heeft. Ik ben dan wel genoodzaakt de benzine kosten en starttarief á € 40,00 in rekening te brengen (exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten).
Samen met de eigenaar wordt er gekeken naar een gepast behandel traject desnoods in samenwerking met de dierenarts, zodat de vacht toch verzorgd/geschoren kan worden.

Verhinderd of de afspraak verzetten?
Je kunt 24 uur voor de afspraak kosteloos annuleren. De kans is dan namelijk nog aanwezig dat ik een ander katje kan helpen op jouw geplande plekje.
Wanneer je binnen 24 uur voor de afspraak annuleert, ben ik helaas genoodzaakt om de gehele trimbehandeling (inclusief reiskosten als je buiten Almere woont) in rekening te brengen. Mocht jij de afspraak zijn vergeten, de kat is niet aanwezig tijdens mijn trimbezoek, dan breng ik de gehele trimbehandeling en eventuele reiskosten /parkeerkosten n rekening.
Bovenstaand geldt zowel voor trimbezoeken aan huis, als trimbehandelingen bij één van de klinieken waar ik werk.
Verhinderd? Laat het mij dus minimaal 24 uur van tevoren weten!

Jij of de kat niet thuis?

Ben jij of de kat niet thuis tijdens mijn bezoek? Of is de kat gevlogen als ik arriveer op locatie? Dan moet ik helaas de gehele trimbehandeling even eventuele reiskosten in rekening brengen.

Like PerfecteKat.nl op Facebook!


zooplus.nl